TIEDOTE

Jossu ja Ansku silkeissä
Mahtavia uutisia!
 
Tässä tiedossa niitä uutisia mitä alkuviikosta lupailin osalle Pieni Hiljaisuus -studion asiakkaista. Me Anna-Maria Sinisalo (Pieni Hiljaisuus -studion perustaja) ja Johanna Laaksosen kanssa olemme perustaneet ILO Tribe Oy yrityksen.
 
ILO Tribe Oy on ostanut HIMA Happiness Oy:n joogan viikkotuntien ja workshoppien liiketoiminnan. Vastaamme joogan viikkotunneista ja muusta joogaan liittyvästä toiminnasta 1.5.2018 alkaen ihanassa onnellisuus-talossa Siltavuorenralla.
 
Pieni Hiljaisuus -studio jatkaa aina kesäkuun loppuun asti ja sen jälkeen meidän osuutemme siirtyy ILO Triben tiloihin. Tuttuja tunteja tullaan jatkamaan eli Anskun ja Jossun  kurssit, erikoistunnit, hoidot, valmennukset tulevat jatkamaan ILO Triben tiloissa ja lisää kaikkea mahtavaa tiedossa lisätietoja löydät verkkosivuilta. 
TULE SELLAISENA KUIN OLET

Heimoomme saat liittyä juuri sellaisena kuin olet, täysin uniikkina itsenäsi. Meillä otetaan vastaan koko tunteiden kirjo.

HIMAsta tuttujen viikkotuntien ja kurssien lisäksi luvassa on siis aiempaa laajempia ja monipuolisempia tutkimusmatkoja omaan totuuteesi yhdessä muiden heimolaisten tuella niin erilaisten TRIBE-workshoppien, ILO-erikoistuntien kuin ILO TRIBE -retriittienkin muodossa. Pysykää kuulolla, osan kesän erikoisuuksista löydät jo Kesä 2018 -sivulta!

MIKÄ ILO TRIBE ON?

ILO Triben heimopäällikkoina toimivat me Ansku ja Jossu, eli Anna-Maria Sinisalo ja Johanna Laaksonen. Meidän missiona on luoda ILO Tribesta yhdessä sinun kanssasi paikka unelmien kohtaamiselle. ILO Tribe tulee olemaan ennen kaikkea tunnelmallinen yhteisö jossa tulet kohdatuksi sydämestä sydämeen. Lämmin ja turvallinen paikka, kuten HIMAkin on ollut.

Meitä Anskua ja Jossua yhdistää HIMAn RYT-200 joogaohjaajakoulutus, jossa joogapolkumme ovat kohdanneet. Ystävyytemme alkoi heti ja toimivaksi todettu yhteistyökuvio jatkui joogan ohjaamisen merkeissä koulutuksen jälkeen. Nyt on aika ottaa askel eteenpäin heimopäälliköinä ja suunnata yhteinen polkumme yhden isoimman unelmamme äärelle – ja sinne sinutkin on kutsuttu mukaan.

MITÄ PIENI HILJAISUUS -STUDIOLLE TAPAHTUU?

Pieni Hiljaisuus -studio jatkaa aina kesäkuun loppuun asti ja sen jälkeen meidän Jossun ja Anskun osuudet siirtyvät ILO Triben tiloihin. Tuttuja tunteja tullaan jatkamaan eli kurssit sekä erikoistunnit, hoidot, valmennukset tulevat jatkamaan ILO Triben tiloissa ja lisää kaikkea mahtavaa tiedossa.

lisätietoja löydät ILO Triben verkkosivuilta. 

Muiden Pieni Hiljaisuuden opettajien tarina ei lopu tähän ja heidän kaikki kurssinsa jatkavat aina kesäkuun loppuun asti.  Voi olla myös, että löydämme tälle ihanalle studiolle vielä jatkajan, pysy siis kuulolla <3

MITÄ HIMALLE TAPAHTUU?

HIMAn Keiju ja Laura eivät myöskään katoa minnekkään, vaan tulevat keskittymään jatkossa enemmän koulutuksiin ja verkkokursseihin. Samoin HIMAn Joogaopettajakoulutukset, HIMA Wisdom Practitioner- ja valmentajakoulutus sekä verkkokurssit alkavat ja jatkuvat tuttuun tapaan. Lisätietoja HIMA Happinessin koulutuksista ja verkkokursseista löydät HIMA Happinessin sivuilta.

Voit lukea lisää meistä ILO TRIBESTÄ täältä.

Käy liittymässä myös ILO Tribe –heimoon tykkäämällä Facebook-sivuista ja liittymällä Instagram-yhteisöön.

 
Tule päästämään sisäinen ILOsi valloilleen! ❤
 
💛llä Ansku & Jossu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *